End user Terms & Conditions

Terms and Conditions


Seller

The provider of products and services sold in this online store is Kyyjärvi Camping Oy, (3198595-7), and these terms and conditions apply to the offering of products and services.

Terms of Service

Myyjää ja asiakasta sitova sopimus syntyy, kun (1) asiakas on suorittanut maksun varauksen yhteydessä ja (2) asiakas on saanut myyjältä vahvistuksen varauksesta. Asiakas tekee itse varaukset Internetissä osoitteessa www.kyyjarvicamping.fi tai välittäjän kautta, esim. booking.com. Tarvittaessa myyjä voi tehdä varauksen asiakkaan puolesta. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Varauksen tekijä sitoutuu syöttämään Kyyjärvi Camping Oy:n varausjärjestelmään oikeat henkilötietonsa. Huoneet tulee luovuttaa klo 12.00 mennessä lähtöpäivänä. Kyyjärvia Camping Oy ei vastaa huoneisiin tai  yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista. Majoitusvieraiden on noudatettava yleisiä järjestyssääntöjä sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Customer Responsibility

Majoitusvieraat eivät saa häiritä käyttäytymisellään muita vieraita tai alueen läheisyydessä asuvia. Jos vieraat olennaisesti laiminlyövät velvollisuutensa, heidät voidaan poistaa majoituksesta, jolloin heillä ei ole oikeutta maksun palautukseen tai korvauksiin. Järjestyssääntöjen rikkomisesta aiheutuvat hälytys- ja muut kulut maksaa hälytyksen aiheuttaja tai viime kädessä varauksen yhteyshenkilö. Majoitusvieras (tai viime kädessä varausvaiheessa nimetty yhteyshenkilö) on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa Kyyjärvi Camping Oy:lle tai kolmansille osapuolille. Lisäksi vieras on velvollinen korvaamaan irtaimiston, jonka hän tahallaan tai huolimattomalla menettelyllään rikkoo tai luvattomasti vie camping-alueen tiloista. Tupakointi on kielletty huoneissa ja muissa sisätiloissa. Tupakointikiellon rikkomisesta aiheutuvat huolto-, ja siivouskulut maksaa aina kiellon rikkonut henkilö tai viime kädessä varauksen yhteyshenkilö. 

The customer is responsible for damages caused intentionally or negligently by the customer to the seller or third parties.

Cancellation and Modification

Peruutuksissa leirintäalueella on oikeus saada korvausta maksetusta hinnasta seuraavasti: 

 •  viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkamispäivää peruutuksen voi tehdä kuluitta. 
 •  14 – 29 vrk ennen saapumista perutusta varauksesta (koko varaus tai osa varauksesta) palvelun tarjoajalla on oikeus pitää 50 % varauksen kokonaishinnasta/perutun varauksen osuudesta.
 • Alle 14 vrk ennen saapumista perutusta varauksesta (koko varaus tai osa varauksesta) palvelun tarjoajalla on oikeus pitää 100 % varauksen kokonaishinnasta.

Saapumatta jättäminen: veloitetaan sovittujen palvelujen täysi hinta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.

Force Majeure

Kyyjärvi Camping Oy shall not be liable for the cancellation of an order or reservation or other damage resulting from a force majeure event beyond Kyyjärvi Camping Oy's control, which the seller could not reasonably have foreseen at the time of the transaction and the consequences of which Kyyjärvi Camping Oy could not reasonably have avoided or overcome.

Notices and Complaints

Asiakas on velvollinen korvaamaan Kyyjärvi Camping Oy:lle täysimääräisesti vahingon, haitan ja häiriön, jonka asiakas tai majoittuja, hänen luvallaan majoituskohteessa oleskeleva tai vieraileva henkilö tahallisesti taikka laiminlyönnillään tai muulla huolimattomalla menettelyllään aiheuttaa majoituskohteelle, sen rakenteille, laitteille, koneille, varustukselle tai irtaimistolle, muille majoittujan käytössä oleville tiloille tai kolmannelle osapuolelle tai kolmannen osapuolen omaisuudelle taikka rakennukselle tai kiinteistölle, jossa majoituskohde sijaitsee. 

Majoittuja saa käyttää majoituskohdetta normaaliin asumiseen ja yöpymiseen. Majoituskohdetta tai sen osaa ei saa luovuttaa toisen tai kolmannen käytettäväksi, ellei tästä ole erikseen sovittu Kyyjärvi Campingin kanssa. 

Majoituskohteessa havaitusta mahdollisesta virheestä tai puutteesta ilmoitetaan aina viipymättä Kyyjärvi Camping Oy:lle. 
Häiriön ja haitan aiheuttaminen majoituskohteessa on kielletty eikä majoittuja saa häiritä käyttäytymisellään tai toiminnallaan majoituskohteen naapurustossa ja läheisyydessä asuvia. Majoittumisen aikana on noudatettava hyviä tapoja ja majoituskohteen järjestyssääntöjä sekä viranomaisohjeita ja – määräyksiä. Hiljaisuuden osalta tulee noudattaa, mitä majoituskohteen järjestyssäännöissä on määrätty ja hiljaisuutta on joka tapauksessa noudatettava:

 • arkisin viimeistään klo 23:00 lukien klo 07:00 saakka ja
 • viikonloppuisin klo 00:00 klo 07:00 saakka

Majoituskohteissa ja muissa majoituskohteen tiloissa ei saa tupakoida tai käyttää voimakkaita hajusteita, jotka voisivat haitata seuraavan majoittujan oloa kohteessa eikä käyttää huumaavia aineita tai harjoittaa rangaistavaksi säädettyä toimintaa. Tupakoinnin aiheuttaman hajuhaitan tai muun hajuhaitan poistamisen kustannuksista vastaa asiakas täysimääräisesti ja kustannukset laskutetaan täysimääräisesti sisältäen ulkopuolisen ammattilaisen suorittaman tarvittavan työn ja toimenpiteet.
Majoittujan on käytettävä ja hoidettava majoituskohdetta ja siihen kuuluvaa irtaimistoa ja varustusta huolellisesti sekä käytettävä majoituskohdetta, irtaimistoa ja varustusta vain niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön.

   Applicable Law and Dispute Resolution

   The parties shall endeavor to resolve disputes arising from the agreement primarily through negotiations. If no agreement is reached in negotiations, disputes shall be settled in the district court of the seller's domicile. This agreement is governed by Finnish law.

   This online store has been implemented on the Joiku Booking online store platform. Joiku Booking (Comgate Oy, 2663001-9) does not provide, own, or control any services or products such as accommodations, activities, or transportation services that you access through this site.

   The owner of this online store, Kyyjärvi Camping Oy, owns, controls, or offers services or products directly or as an agent. The seller is responsible for the service or product sold. The seller's terms apply to your booking, so you must accept and understand these terms. Joiku Booking is not responsible for any issues related to booking, use, implementation, or delivery of the service or product.

   Ordering

   Products are primarily ordered through the internet via the online store's shopping cart.

   All orders will be confirmed via email, indicating the order price and ordered items. To receive the order confirmation, provide your email address during the order process.

   By placing each order, you agree to the current seller's terms of service.

   Payment Methods

   The following payment methods are available in the online store: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Alandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express. Payment is processed through the Paytrail Oyj website.

   Payment Service Provider

   Paytrail Oyj (2122839-7) acts as the payment intermediary and provider in cooperation with Finnish banks and credit institutions. Paytrail Oyj will appear as the payee on your account statement or credit card bill and will transmit the payment to the merchant. Paytrail Oyj holds a payment institution license.

   • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
   • Innova 2
   • Lutakonaukio 7
   • 40100 Jyväskylä
   • Puhelin: 0207 181830
   • www.paytrail.com

   Order and Payment Confirmation

   You will receive an order confirmation by email, including:

   • List of ordered products
   • Total invoice amount
   • Tax breakdown
   You will receive a payment confirmation from Paytrail Oyj, including the payment amount, payment reference, and date. In case you have any questions regarding the payment transaction, please primarily contact the seller. You can also contact Paytrail (020 718 1830 / [email protected]).

   Should there be any inconsistency or conflict between the English and Finnish versions of the Terms and Conditions, the Finnish version shall prevail.