Pöllöhuvila -hirsimökki

Images from destination

Hirsimökki sijaitsee leirintäalueen toisessa päässä rauhallisella paikalla. Hirsimökissä on katettu ulkoveranta, joka sopii illan viettoon ja ruokailuun. Mökki on rinteen päällä, joten järvinäkymä on kerrassaan upea. Auringonlaskun aikaan Kyyjärvi näyttää taianomaisen kauniilta. 

Mökissä on kaksi levitettävää vuodesohvaa, jotka saa 140 cm levyiseksi parisängyiksi. Yläkerran parvelta löytyy patjoja ja ainakin 3 henkeä mahtuu siellä nukkumaan leveästi. Alakerrassa on 4 hengen ruokapöytä, jääkaappi, lämpöilmapumppu, takka sekä liesi ja vesipiste (kylmä vesi). 

Tämä suosituin mökkimme sopii isommallekin porukalle tai perheelle kesänviettoon.  Mökin edustalla on 10 hengen telttasauna, joka on vuokrattavissa paikan päällä. 

Vierailijoidemme käytössä on keittiö "Murunen" varusteineen, grillauspaikat, sosiaalitilat ja ihana hiekkabiitsi. Järvi on matala, joten se sopii mukavasti suppailuun, oleiluun ja leikkeihin. Suppilautoja voit vuokrata suoraan rannalta. Suomen kauneimmat auringonlaskut bongaat Kyyjärvi Campingillä.

Auton muuten saat ajettua näppärästi mökin viereen, joten tavaroiden kuljettaminen on helppoa. Lähin kauppa sijaitsee Kyyjärven keskustassa noin 2 km päässä. 

Päärakennuksessa on anniskeluoikeudet. Ja viikonloppuisin live-musiikkia, kysy lisää tai seuraa instagramissa @kyyjarvicamping. Tervetuloa cämppärille!

Mökin luovutus klo 12. Vuodevaatteet 7 euroa / henkilö.

Lisätietoja saat soittamalla 040 708 9933.


Pöllöhuvila -hirsimökki

  • Fire Place
  • Near Beach
  • Electricity
  • Electric Heating
  • Stove
  • Fridge

LocationReserve