Sunset Lovers -mökki

Images from destination

Sunset Lovers -mökki on unohtumaton kokemus: suuresta seinän kokoisesta ikkunasta suora näkymä rantaan ja järvelle. Nauti intiimissä neljän neliön kokoisessa mökissä henkeäsalpaavissa tunnelmissa auringonlaskuista, kun aurinko laskeutuu sadunomaisesti suoraan järveen. Mökissä on 160 cm leveä runkopatja lattiatasossa (ilman jalkoja) ja upea Marimekon tekstiileillä viimeistelty stailaus. Varustus: sähköpistoke, peitot ja tyynyt. 

Vierailijoidemme käytössä on keittiö "Murunen" varusteineen, grillauspaikat, sosiaalitilat ja ihana hiekkabiitsi. Järvi on matala, joten se sopii mukavasti suppailuun, oleiluun ja leikkeihin. Suppilautoja voit vuokrata suoraan rannalta. Suomen kauneimmat auringonlaskut bongaat Kyyjärvi Campingillä. Auton saat ajettua näppärästi mökin viereen, joten tavaroiden kuljettaminen on helppoa. Lähin kauppa sijaitsee Kyyjärven keskustassa noin 2 km päässä. 

Päärakennuksessa on anniskeluoikeudet. Ja viikonloppuisin live-musiikkia, kysy lisää tai seuraa instagramissa @kyyjarvicamping. Tämä on upea luontokokemus niille matkailijoille, jotka hakevat erityistä tunnelmaa!

Mökin luovutus klo 12. Liinavaatteiden vuokra 7 euroa / henkilö.


Sunset Lovers -mökki

  • Near Beach
  • Electricity

LocationReserve